Chef


 

Σύγχρονος χώρος εστίασης bakery-bistrot / winebar / cafe'-espressomicroroastery / patisserie

στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

με μεσογειακό μπουφέ, snacks και

a la carte μενού για brunch, lunch και περιοδικά events για το bakery-bistrot και το winebar

ζητά άμεσα να καλύψει θέση εργασίας με την ειδικότητα Chef de cuisine καθώς και Chef de partie

Απαραίτητα Προσόντα:

  • απόφοιτος σχολής μαγειρικής
  • εμπειρία σε αντίστοιχη θέση τουλάχιστον 3 έτη
  • διαχείριση - διοίκηση περί των 10 ατόμων
  • γνώση διαδικασιών υγιεινής, ασφάλειας και διαχείρισης τροφίμων (ΗΑCCP)
  • επαγγελματική συμπεριφορά, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας
  • διαχείριση αποθήκης / παραγγελιών / συνταγογράφησης / κοστολογίων

Παροχές:

  • Μισθός
  • Πλήρης Ασφάλιση

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال