Σύγχρονος χώρος εστίασης bakery-bistrot / winebar / cafe'-espressomicroroastery / patisserie
στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
με μεσογειακό μπουφέ, snacks και
a la carte μενού για brunch, lunch και περιοδικά events για το bakery-bistrot και το winebar
ζητά άμεσα να καλύψει θέση εργασίας με την ειδικότητα Chef de cuisine καθώς και Chef de partie
Απαραίτητα Προσόντα:
- απόφοιτος σχολής μαγειρικής
- εμπειρία σε αντίστοιχη θέση τουλάχιστον 3 έτη
- διαχείριση - διοίκηση περί των 10 ατόμων
- γνώση διαδικασιών υγιεινής, ασφάλειας και διαχείρισης τροφίμων (ΗΑCCP)
- επαγγελματική συμπεριφορά, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας
- διαχείριση αποθήκης / παραγγελιών / συνταγογράφησης / κοστολογίων
Παροχές:
- Μισθός
- Πλήρης Ασφάλιση
$ads={1}